Cât costă realizarea unui CRM

Devino antreprenor!

Cât costă realizarea unui Soft CRM

Scriam într-un articol precedent despre importanța unui Soft CRM (customer relationship management) în afaceri. Tot acolo explicam în detaliu ce este un CRM și de ce reprezintă un punct esențial în creșterea productivității afacerii pe care o ai. Link aici: (de pus hyperlink).

Dincolo de multiplele motive ale alegerii unui astfel de tool sau întreg ecosistem de Soft CRM, intervine nevoia efectivă de a-l implementa. Ce alegi? De unde? Cum poți ști sigur că un anumit sistem se potrivește specificității afacerii pe care o deții?

Piața internațională oferă soluții pentru afacerile mici și mijlocii, cu abonamente între 12-20$ pe lună per utilizator. Prețul lunar poate scădea per utilizator cu cât companiile au un număr mai mare de angajați care ar utiliza tool-ul sau întregul sistem CRM. Prețul total poate crește cu cât soluția propusă este mai complexă. Aici ne referim la etapele premergătoare alegerii efective a soluției, adică: selectarea tool-ului potrivit, implementarea acestuia, apoi trainingul acordat angajaților la care se adaugă ale posibile business dependencies.

Așadar, dezavantajele cele mai evidente țin de costurile finale care vor fi net diferite de cele previzionate inițial și de timpul total de implementare până în momentul generării de rezultate (ROI – return on investment).

Care este alternativa?

La itclub.ro propunem un ecosistem CRM mai rapid de implementat, plus costuri personalizate aflate în concordanță cu nevoile afacerii tale, tocmai pentru a te ajuta să obții profit cât mai repede și cât mai eficient.

Echipa de dezvoltatori itclub.ro îți propune folosirea unui pachet personalizat CRM, fie că vorbim de întregul tool CRM, fie că este nevoie de doar câteva caracteristici sau module CRM necesare afacerii. La itclub.ro am descoperit care este cheia succesului: gestionarea balansată a resurselor. Alegem împreună cu tine soluția cea mai eficientă pentru ca resursele tale să fie utilizate în mod productiv, eficace și care să propulseze creativitatea și inovația, segmente atât de dorite în orice companie, la orice nivel.

Ești pregătit să descoperi cât de simplu, cât de mult și cât de rapid poți crește alături de un sistem CRM dezvoltat de echipa itclub.ro?

TOP