Soft CRM

Devino Programator!

Reducem costurile cu 40% la dezvoltarea unui CRM

Iti vom prezenta cum reducem cu 40% dezvoltarea unei aplicatii CRM si cum ajutam la digitalizarea IMM-urilor.

Detalii
"Application Builder" - Soft CRM

Am realizat platforma “AppBuilder” unde se pot dezvolta module de tipul Line of Business (LOB). Astfel de module le putem folosi individual sau in aplicatii CRM/ERP. Putem insera un astfel de modul in orice pagina web prin code-ul '< appbuilder id='a6b11cec-57e1-b85d-dbd2-c2aefe023fa1 ' > < / appbuilder >'

Detalii
"AppBuilder" - soft CRM plugin wordpress

Pentru comunitatea Wordpress am realizat un plugin “AppBuilder” unde se pot dezvolta module de tipul Line of Business (LOB). Astfel de module le putem folosi individual sau in aplicatii CRM/ERP. Rezultatul va fi ca putem insera un astfel de modul in orice pagina prin shortcode [appbuilder id='a6b11cec-57e1-b85d-dbd2-c2aefe023fa1']

Detalii
Cât costă realizarea unui Soft CRM

Dincolo de multiplele motive ale alegerii unui astfel de tool sau întreg ecosistem de CRM, intervine nevoia efectivă de a-l implementa. Ce alegi? De unde? Cum poți ști sigur că un anumit sistem se potrivește specificității afacerii pe care o deții?

Detalii
Importanța unui soft CRM în afaceri

Un soft CRM (customer relationship manager) reprezintă un ecosistem de management a relațiilor între compania ta și clientul sau potențialii tăi clienți. De ce este important acest ecosistem?

Detalii
De ce să alegi domeniul IT în 2019 și cum să începi ?

Următoarea mare curiozitate și, posibil, problemă este cum ajungi să lucrezi în acest domeniu atât de fructuos, de căutat, de sigur, de pe piața de muncă din România?

Detalii
TOP